2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Bölüm Dersleri ve Ortak Dersler Ara Sınav Programı

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Bölüm Dersleri Ara Sınav Programı

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılı Ara (Vize) Sınavları 28 Kasım-02 Aralık 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

Sınav programları bölüm başkanlıklarının panolarında ilan edilecektir.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ortak Dersler Ara Sınav Programı

Ortak Zorunlu Derslerin Sınavları

• Ortak zorunlu derslerin ara, final ve bütünleme sınavları, aşağıda belirtilen tarih ve saatte bölümlerin belirlediği sınav salonlarında tek oturum şeklinde yüz yüze yapılacaktır.
  • Sınav süresi 80 dakikadır.
  • Her öğrenci kendi bölümünün belirlediği sınav salonunda girecektir.
  • Sınavların yapılacağı sınav salonları, bölümlerinizin web sayfasında duyurulacaktır.
  • Mazeret sınavları aşağıda belirtilen tarih ve saatte Uluyazı Kampüsü Edebiyat Fakültesi 2. Kat 202 Nolu Sınav Salonunda  yüz yüze yapılacaktır.
  • OZD-101 Kariyer Planlama dersinin ara, mazeret, final ve bütünleme sınavları ise dersi veren öğretim elemanlarının belirlediği gün, saat ve yerde yüz yüze yapılacaktır.

Ortak Seçmeli Derslerin Sınavları

• Ortak seçmeli derslerin ara, final ve bütünleme sınavları, aşağıda belirtilen tarih saat ve yerde (Uluyazı Kampüsü Merkezi Derslik B Blok) dersi veren öğretim elemanları tarafından yüz yüze yapılacaktır.
  • Mazeret sınavları ise dersi veren öğretim elemanının belirlediği gün, saat ve yerde yüz yüze yapılacaktır.
  • Dersin sınavlarının cevaplama süresi, ilgili dersi veren öğretim elemanı tarafından belirlenecektir.

ORTAK DERSLERİN SINAV PROGRAMI VE SINAV SALONLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

SINAVLARDA ÖĞRENCİLERİN DİKKAT ETMESİ GEREKEN HUSUSLAR İÇİN TIKLAYINIZ.

Ortak Derslerin Güncel Duyurusuna ulaşmak için tıklayınız...

Yayınlanma Tarihi: 16 Kasım 2022 Çarşamba
Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2022 Perşembe