Öğr. Gör. Dr. Gönül Gül Ekşi tarafından Cam Tavan Sendromu, İş Sağlığı ve Güvenliği, Yönetimde Etik İlkeler Etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Çankırı Karatekin Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü İşletme Yönetimi Programı Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Dr. Gönül GÜL EKŞİ tarafından 12.10.2023 tarihinde İlimiz yoğun işgücü istihdamı sağlayan firmalarından Farika Tekstil firmasında; gerek kamu gerekse özel kurum ve kuruluşlarda büyük önemi olan yönetimde kadın istihdamı konusuyla ile ilgili “Kadın Çalışanların Yönetimdeki Yeri: Cam Tavan Sendromu”, günümüzde tüm kurumlarda çok önemli bir süreç olan iş sağlığı ve güvenliği konusuyla ilgili “İşletmelerde İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemlerinin Uygulanması ve Sonuçları” ve yine kurumlarda yönetimde etkili ve etkin olarak uygulanması gereken etik ilkeler konusuyla ilgili olarak “Yönetimde Etik İlkelerin Benimsenmesi ve Sonuçları” başlıklı etkinliklerin sunumları gerçekleştirilmiştir.

Yayınlanma Tarihi: 17 Ekim 2023 Salı
Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2024 Cuma