Dr. Öğr. Üyesi Musa Faruk Çakır tarafından Neodmiyum mıknatısların özellikleri ve kullanım alanları hakkında seminer gerçekleştirilecektir.

Çankırı Karatekin Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Elektronik ve Otomasyon Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Musa Faruk ÇAKIR tarafından 04/06/2024 tarihinde 17:00-18:00 saatleri arasında Ahmet Mecbur Efendi Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencilerine yönelik olarak Neodmiyum mıknatısların özellikleri ve kullanım alanları hakkında bir seminer gerçekleştirilecektir.

Neodmiyum mıknatısların özellikleri ve kullanım alanları hakkında öğrencilerimiz bilgilendirilecektir. Teknolojinin gelişmesiyle mıknatıs kullanımı oldukça artmıştır. Küçük hacimde büyük güce sahip mıknatıs üretimi ve çeşitliliği yeni sistemlerin üretilmesine katkı sağlamıştır.

Yayınlanma Tarihi: 30 Mayıs 2024 Perşembe
Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2024 Perşembe